Creative Gift Guide – Tu ce cadou faci de Crăciun?

Cel mai greu, dar și cel mai mișto lucru este să faci cadouri persoanelor dragi. Iar dacă vorbim despre persoane dragi din sfere de activitate care mai implică și o doză de creativitate (writeri, fotografi, artiști etc), treaba devine tot mai interesantă, nu-i așa?

Anul trecut, fix înainte de Crăciun, am publicat primul nostru GiftGuide for Creatives, iar acum venim puțin mai din timp cu idei noi de cadouri pentru cei dragi!

#1. Ateliere de creație sau artizanat

O persoană creativă va iubi întotdeauna activitățile ce stimulează creierul și creativitatea. Chiar dacă vorbim de un scriitor, fotograf, pictor sau oricine altcineva, oferă-i cadou un mini-curs sau un workshop de lucru manual, creație sau artizanat.

Aceste activități au loc cu precădere în preajma Crăciunului și sunt organizate de micii meșteșugari și artizani locali.

#2. Curs foto sau design

Aceste cursuri sunt la mare căutare și astăzi, deoarece sunt utile fie în viața profesională, fie pur și simplu la nivel de hobby. Dacă vrei să ajuți un prieten să-și îmbogățească cunoștințele și creativitatea, oferă-i cadou un curs online sau offline în orașul său.

#3. Spa Day sau Masaj

Dacă e o prietenă sau colegă, îi poți face cadou o zi de spa la un salon la care îi place pentru relaxare și reîncărcarea bateriilor. În cazul unui bărbat, o idee de cadou ce poate fi pe placul oricui ar fi un abonament de masaj de relaxare, ceea ce e ușor accesibil oricui, indiferent de oraș.

#4. Gadgeturi utile

Dacă prietenul sau prietena pentru care cauți cadou preferă gadgeturile și îi place să fie în pas cu moda, vezi ce-i place și ce nevoi are în această perioadă și apoi vezi ce e in bugetul pe care-l poți aloca cadoului.

Te poți gândi la o pereche de căști faine, o mini boxă portabilă, un smart Pen pentru tabletă sau telefon, poate la un iPod care poate fi util dacă merge la alergat, ori la un smart watch – care se regăsesc în magazinele de specialitate într-o varietate atât de mare și la prețuri variate.

#5. O minge uriașă

Da, sună nebunesc, dar știi că o minge uriașă este înlocuitorul perfect al scaunului pentru birou? Da, ea poate ajuta orice persoană să-și protejeze coloana și să-i ofere susținerea necesară în zilele grele și orele în șir petrecute la birou. O astfel de minge este ușor de folosit și nu are legătură cu vârsta sau ocupația.

Voi ce cadouri v-ați dori de Crăciun și ce cadouri le-ați oferi celor dragi?

Așteptăm ideile voastre la hello@creativeadvertising.ro 🙂 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole