Social Media Marketing

În timp ce unele afaceri își rezolvă intern (in-house) gestionarea paginilor rețelelor de socializare și au nevoie doar de un plus-valoare prin niște postări și texte creative, atractive și de bună calitate, alte companii preferă să externalizeze gestionarea acestor pagini și să își ia o povară de pe umeri cu totul.

Încercând să ne adaptăm nevoilor pieței, oferim trei tipuri de servicii în acest sens: scriem texte de promovare, scriem texte de conținut și oferim servicii de gestionare completă ale paginilor clienților. Ceea ce nu facem este managementul reclamelor (ads management), pe care preferăm să le lăsăm în sarcina celor mai pricepuți ca noi.

Ce facem mai exact?

Scriem texte pentru reclamele de pe rețelele de socializare (social media ads), atât pentru Ads sub formă de postări, cât și pentru cele sub formă de stories (povești). Aceste texte ce au ca scop promovarea unui produs/serviciu prin intermediul reclamelor plătite pe rețelele de socializare: Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube etc.

Reprezintă acele texte, ce nu au menirea de a atrage potențialii clienți într-un mod direct printr-un apel la acțiune (CTA), dar au ca scop informarea cosntantă a celor care urmăresc pagina unei afaceri de pe diferitele rețele de socializare. Vorbim aici de texte de tip conținut special concepute pentru rețelele de socializare (postări de tip text pentru  Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter etc.)

Este nevoie să scriem texte pentru rețelele de socializare sub formă de postări concise, originale și atractive dar și informative în același timp pentru a oferi plus-valoare urmăritorilor.

Este acel sector de activitate care adesea se externalizează de către clienții noștri deoarece excede competențelor unui om de afaceri. Cu alte cuvinte, ei preferă să nu își bată capul cu asemenea activități dacă tot există un specialist în social media care scrie conținutul.