5 locuri de poveste unde poți lucra ca freelancer vara aceasta

Vrei să știi de unde e cel mai cool să lucrezi vara asta?

Desigur că există mult mai multe locuri superbe în toată lumea, cu toate acestea am zis hai să venim și noi cu cel puțin 5 super ponturi pentru ca business-ul tău de să meargă ca pe roate, chiar și atunci când te bucuri de o super vacanță pe Insulele Canare, Ibiza, Miami, Paris sau Lisabona.

Iată locurile noastre favorite, unde cu siguranță te vei simți mai mult decât inspirat/ă să tastezi texte reușite clienților tăi!

#1. Paris, Franța – ceva de vis

Cafenelele pariziene, cochete și înflorate îți vor induce întotdeauna un sentiment de bine, căci ce poate fi mai inspirațional decât multitudinea de culori ale florilor ce cuprind frumoasele localuri unde te poți așeza oricând cu laptopul să muncești, sau bunătățile franceze care-ți vor însoți cafeaua de dimineață în timp ce tu îți organizezi ziua de muncă…?

Paris este un oraș vibrant, colorat și multinațional. Aici vei întâlni multă culoare, inspirație, motivație și în același timp o ambianță de poveste care să-ți ofere timpul și spațiul necesar muncii creative pe care o prestezi.

Lasă în urmă agitația cotidiană și fă o escapadă în capitala franceză pentru a te bucura de croissante bune, locuri frumoase și găsește-ți inspirația divină care să-ți călăuzească munca!

#2. Plaja fierbinte din Ibiza, Spania

Noi deja ne-am rezervat vacanța pe această insulă însorită la Marea Mediterană! Ce poate fi mai fain decât să stai pe plajă și să-ți lași inspirația dusă de val (la propriu)? Mai toate hotelurile au și propria piscină așa că, dacă e vară, să profităm din plin, nu?

Ibiza este o locație faimoasă și în materie de distracții, iar oameni din toată lumea o vizitează anual, așa că, o varietate atât de mare de „de toate” în mod sigur te va inspira la maxim pentru acele postări super faine, poate chiar ții un jurnal de călătorie și-l postezi pe blogul personal, căci dacă ești freelancer într-ale scrisului, ideile faine vor veni și doar de la o simplă plimbare pe malul mării.

#3. Miami, Florida sub mângâierea regelui soare

Îți plac căldura și tropicele? Ceea ce ne place la regiunea Miami este că, uneori, te poți simți ca și cum ai fi plecat din SUA. Noi din echipa Creative am fost în SUA și putem să spunem că a fost o altă lume.

Iar dacă e vară, însoritul Miami pare locația perfectă din State. Regiunea dintre Miami și Fort Lauderdale este atrăgătoare pentru lucrătorii și călătorii la distanță, datorită celor două aeroporturi importante care vă vor permite accesul la restul țării și, cu siguranță, accesul la America Latină, dacă aceasta se află în itinerariul dumneavoastră viitor la un moment dat.

Cele mai multe zboruri către America Centrală sau America de Sud vor face escală în FLL (Aeroportul Internațional Fort Lauderdale din Florida) sau MIA (Miami International Airport), așa că de ce să nu încerci să faci din oricare dintre aceste orașe casă pentru o vreme?

Deși sunt foarte diferite unul de celălalt datorită culturii și senzației orașului, îți poți găsi locul în oricare dintre ele, în special ca freelancer. Miami tinde să fie cunoscut pentru un WiFi excelent în jurul orașului, pentru temperaturile ridicate, dar cu aer condiționat excelent, pentru o serie de locuri de muncă și pentru o mulțime de distracții, de la plaje la sporturi nautice și evenimente sportive.

#4. Tenerife, Insulele Canare

Insulele Canare sunt un arhipelag de insule mici situate mai aproape de Maroc decât de restul Europei, dar din acest motiv sunt cunoscute ca fiind cel mai călduros loc din UE în timpul lunilor de iarnă.

Posesorii de pașapoarte europene pot ajunge cu ușurință în Insulele Canare, deoarece acestea fac parte din Spania, și te vei simți ca și cum ai fi ajuns într-o versiune insulară mai tropicală a Spaniei continentale .

Tenerife, una dintre cele două insule principale din Insulele Canare din Spania, poate că nu este o alegere evidentă pentru următoarea destinație pentru nomazii digitali, dar dacă treci peste stațiunile de plajă din partea de sud și marile orașe din nordul acestei insule vulcanice, vei găsi opțiuni precum Nine Coliving într-un frumos oraș istoric de 40.000 de locuitori, numit La Orotava.

Când nu lucrezi, poți face drumeții pe cel mai înalt punct din Spania, El Teide, un vulcan aflat într-un parc național, și poți vizita celelalte insule cu avionul sau cu barca.

Cafenele pentru lucru se găsesc în orașele mai mari de pe insulă, cum ar fi La Laguna și Santa Cruz de Tenerife, cel mai mare oraș.

#5. Lisabona, Portugalia

Lisabona este una dintre locațiile noastre preferate – aceasta este capitala Portugaliei, plină de viață, cultură, mâncare, delicii vizuale și priveliști excelente. Nu-i de mirare că ne inspiră la maxim! Se pare că aproape fiecare stradă din Lisabona este fermecătoare, iar peisajul de dealuri este excelent pentru a-ți tonifia mușchii în plimbări boeme.

Lisabona este un favorit al freelancerilor datorită costului relativ moderat al vieții, și este în creștere ca centru de design, startup-uri, comunități pentru tineri și o atracție ca punct de mijloc pentru a accesa restul Portugaliei.

Cu noi spații de coworking care apar tot timpul, nu duce deloc lipsă de unde să lucrezi confortabil în Lisabona.

Poți lucra din spații precum Second Home, catalogat atât ca spațiu de lucru, cât și ca loc de bunăstare, Rockethub, un spațiu de lucru pentru liber-profesioniști și startup-uri și Cowork Central, considerat „centrul pentru mințile creative și independente situat în inima Lisabonei”.

Ce poate să sune mai bine de atât, dacă vrei să călătorești toată vara? De ce nu până la urmă, acesta este farmecul freelancingului așa că profită de libertate și fă-ți cea mai faină vară!

Scrie-ne la hello@creativeadvertising.ro unde mergi vara asta sau unde crezi că ar fi cel mai frumos să lucrezi pentru o perioadă! Suntem nerăbdători să-ți aflăm părerea!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole