AdWorld conference – cel mai mare eveniment online pentru profesioniștii din domeniul advertising-ului

Astăzi am ales să împărtășim cu voi câteva informații importante din sfera edu-advertising, căci e imperios necesar ca un copywriter, content creator și orice profesionist din digital media și marketing să aloce timp, și resurse pentru pregătirea sa profesională și dezvoltarea continuă.

Primim deseori întrebări cu privire la ce cursuri merită urmate de cei care vor să pătrundă în domeniu și să se dezvolte profesional.

Pe lângă multitudinea de cursuri disponibile online în mai toate limbile posibile, cele mai faine cadre de formare profesionale sunt cele care oferă posibilitatea participării la evenimente de tip conferințe internaționale, la care participă zeci de speakeri din industria de digital marketing și publicitate.

Un astfel de eveniment este ADWORLD Conference, ce se va desfășura în perioada 2-3 mai în mediul online.

Timp de 2 zile vor avea loc zeci de workshop-uri și panel-uri cu discursuri de excepție, concentrate pe diferite sfere și activități, pentru fiecare având mai mulți invitați de renume mondial.

Aceste panouri și sesiuni live de tip Q&A se vor desfășura doar online, iar mai apoi timp de câteva săptămâni toate înregistrările vor fi disponibile celor care participă sau cel puțin au bilete cumpărate.

Evenimentul dedicat publicității de tip all-in-one își propune ediție de ediție să facă conexiuni între profesioniștii din domeniu și cei care vor să asimileze, învețe și să se dezvolte.

Panel-urile se vor organiza doar în limba engleză și vor avea loc pe tematici precum:

 1. THE METAVERSE & WEB 3.0
 2. COPYWRITING
 3. CONTENT MARKETING
 4. THE FUTURE OF ADVERTISING
 5. LEAD GENERATION
 6. AD CREATIVES & DESIGN
 7. MEDIA BUYING
 8. CONVERSION OPTIMIZATION
 9. SOCIAL MEDIA MARKETING
 10. GROWTH HACKING
 11. EMAIL MARKETING & AUTOMATION

Conferințele precum AdWorld sunt destinate nu doar profesioniștilor din domeniu, dar cu atât mai mult celor care sunt în curs de pregătire profesională.

Câțiva dintre speakerii acestei ediții pe domeniul de copywriting ar fi Tawny Ann De La Peña (Kick-Ass Content Creator), Jackie Quiring (Jackie Quiring Inc.), Stefan Georgi (Copy Accelerator), Margo Aaron (That Seems Important), Daniel Doan (Doan Consulting) și  Craig Clemens (Golden Hippo).

Mai multe informații despre eveniment și speakeri găsiți AICI, iar dacă vreți să vă înscrieți, în continuare există bilete disponibile (avantajul online-ului).

Vrem să aflăm părerea ta dacă ai mai participat la asemenea evenimente, așadar lasă-ne un comentariu sau poți să ne și contactezi în e-mail la hello@creativeadvertising.ro

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole