Tu ce faci în weekend? Iată recomandările noastre de citit sau vizionat

Hello oameni creativi 🙂 Articolul de vinerea asta e unul casual & chill și vine cu câteva recomandări faine pentru zilele de relaxare din weekend. Uneori avem nevoie de câteva zile de relaxare în casă, în special când afară iarna încă nu se dă bătută și temperaturile cu minus ne mai sperie puțin.

Așadar zilele petrecute în casă, avem câteva recomandări faine care vă vor ține în priză și cu mintea creativă.

O carte faină

Cafeneaua de la Capătul Lumii de John P. Strelecky este cea care ne-a atrat atenția și ne-a încântat pur și simplu. O carte care te surprinde, te încântă și parcă nu vei mai fi același om după ce o termini. O fabulă despre oportunitățile ivite la momentul unor răscruci emoționale, care ne spune ceva foarte profund despre viață. Pur și simplu nu o vei putea lăsa din mână! Partea super faină? Mai are două continuări!

Un podcast mișto

Iocucioc este cel care ne-a fermecat iremediabil încă de când a apărut și pur și simplu trebuie să vizionați măcar un episod ca să vă convingeți singuri.

Canalul de youtube e AICI iar până și descrierea „despre nimic și alte povestiri” e atât de captivantă încât te prinde din prima 🙂  

Un film bazat pe fapte reale

The Tinder Swindler este un film original Netflix, inspirat din fapte reale. Noi l-am văzut recent și ne-am șocat puțin, pur și simplu. Nu vrem să dăm foarte multe spoilere, desi titlul spune multe. Aplicațiile de online dating au „ajutat” un bărbat să escrocheze mai multe femei cu sume imnse de bani. Povestea și trucurile folosite sunt incredibile, iar filmul este ca un documentar artistic, inspirat din fapte și cu persoane reale. 1 oră 54 de suspans real, în mod sigur e de văzut!

Un serial catchy și super inspirat

Și terminăm cu ceva drăguț, un serial romantic dar interesant despre Emily care îți schimbă jobul și trebuie să se adapteze într-un mediu de lucru total nou, o firmă de marketing din… Paris!

Emily in Paris este acest serial și normal că ne-a prins, ea lucrând ca director de marketing. Ca să nu mai vorbim de priveliștile minunate din Paris, prezentările de modă, ideile de marketing și promovările produselor. Toate acestea ne-au făcut să ne bucurăm de acest serial drăguț și casual în câteva zile de vizionat cele 2 sezoane.

Voi ce recomandări aveți pentru noi? Ne puteți scrie la adresa hello@creativeadvertising.ro

Să share-uim lucrurile faine 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole