Rezoluții pentru ca 2023 să fie cel mai fantastic an

New Year, New Ideas, s-ar zice …  nu-i așa?

Ei bine, dacă tot e un nou an și un nou capitol din viața noastră, ne-am gândit ca prin această primă postare pe blogul nostru, să venim cu niște idei de încurajare profesională și stimulare personală pentru ca anul ce tocmai a început, să fie unul cât se poate de relaxat, creativ și extraordinar!

Anul 2022 ne-a adus foarte multe oportunități și provocări în același timp, care ne-au dus pe cărări neașteptate în această minunată profesie, dar care ne-au oferit și foarte multe lecții faine și idei de a ne dezvolta și lărgi orizonturile din punct de vedere profesional.

Iată 3 rezoluții pe care ni le-am propus pentru acest minunat 2023, care deja a lansat noi provocări pentru noi.

#1. Să fim deschise la oportunități

Dacă la ceva ne-a folosit anul 2022, a fost să ne dea o lecție fantastică, și anume să ieșim din zona noastră de confort și să spunem DA provocărilor, chiar dacă acest lucru presupune mai mult timp dedicat unui proiect de acest gen, comparativ cu alte proiecte cu care deja suntem obișnuite.

Să profiți de oportunitățile ivite este întotdeauna benefic la final de zi: fie aduc multe beneficii, fie vin cu niște mișto lecții care te întăresc.

În 2022 echipa noastră s-a confruntat cu foarte multe provocări profesionale. Au venit și plecat clienți din firma noastră, aducând diferite proiecte mai mult sau mai puțin familiare experienței noastre, însă absolut fiecare experiență am luat-o ca pe o oportunitate și nu ca pe un impediment de a face lucrurile să funcționeze.

Uneori am pierdut enorm de mult timp fără rezultate financiare, iar alteori efectul de reacție în lanț a funcționat perfect. Totul depinde de cât ești de deschis la provocări.

2023, suntem pregătite pentru noile provocări!

#2. Să facem mai mult networking

Chiar dacă 2022 a fost anul mobilizării, a noilor colaborări și parteneriate în business, suntem de părere că mai mult networking nu strică niciodată într-o afacere.

Printre obiectivele noastre pentru acest an este să ne lărgim puțin rețeaua de cunoștințe pe mai multe planuri: colaboratori, clienți și potențiali clienți etc. Comunicarea cu terți este importantă, deoarece astfel putem ajunge la creștere pe planul afacerii, și vă recomandăm și vouă să fiți deschiși/deschise pentru networking.

Participați la evenimente de business, seminarii, workshop-uri și chiar și la webinarii, dar mai ales la cursuri și conferințe precum sunt cele de tip TEDx. Știți vorba cu „Niciodată nu știi de unde sare iepurele”? Ei bine, la noi chiar nu se știe…

#3. Să avem mai mult curaj

Echipa noastră chiar e una îndrăzneață, desigur pe lângă super skill-ul de creativitate și pe lângă modestia de care tocmai am dat dovadă 🙂

Lăsând gluma la o parte, 2023 e anul nostru fără doar și poate, deoarece în această primăvară ieșim în public cu un nou proiect deosebit, creativ, feminin și cu un potențial fantastic. Deocamdată nu vă putem spune prea multe, dar rămâneți aproape căci surprizele se vor ține lanț începând cu 1 Martie 2023.

Și deja am spus multe…

Keep in touch, puneți-vă o dorință sau poate 3 și începeți astăzi să munciți la îndeplinirea ei, căci Ce poți face azi, nu lăsa pe mâine.

V-a plăcut acest articol? Așteptăm ideile voastre la hello@creativeadvertising.ro anytime!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole